kafka Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 :)titlul spune tot...puskin...ce fel de informatii de ce fel de info as avea nevoie...as avea nevoie de soft-uri...momentan nu am nimic in minte...mereu miam dorit sa aprofundez acest domeniu...ce fel de soft-uri ai...tiam trimis un pm...in care tiam cerut id...:)daca crezi ca ma poti ajuta cu informatii..nu caut ceva anume, vreau doar sa imi dezvolt cunostintele.desigur nu cer benevol...tiam trimis un pm sa imi dai id...:)lasa un replay..daca esti interesat Quote
CODEX Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Intai invata sa scrii pe romaneste ! NU am inteles mare lucrur din ce ai zici !Doar ca vrei sa dezvolti o telfonie mobila daca bine am inteles ! Daca e asa in primul rand ai nevoie de niste sateliti sau transmitaori prin unde facute in asa fel incat sa functioneze pe banda ta .( mi se pare ca iti aloc o banda ei sau nush sigur ) Apoi dupa ce ai acoperire mare sau cat de mica este intradevar trebuie sa ai si niste softuri pentru a le controla ( aici nush foarte bine cum e )Dar daca folosesti google.ro poate gasesti mai multe ! Bafta ! Quote