VoRTeX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Care e treaba cu programu ala nu ii mai zik numele, ca am citit toate posturile si am inteles doar o milogeala totala, ca nu iti vine mail e confirmare daca te inreg. pe bitefight sa-i ceri programu lu` j-a-k , este o tzeapa? Ma scuzati daca va intreb o prostie da vreau sa stiu si eu adevarul. Quote
dabesteva Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Vortex,toata lumea vrea CQKILLER ,dar numai staff-ul RST il va avea . Metoda aceea cu j-a-k e o tzeapa : voi faceti scam la forumul Bitefight ,dar nu primiti nimic.Din cate am inteles,nemessis a zis asta fiindca a luat ban pe Bitefight.Cam asta e... Quote
CODEX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ) Nu e teapa .. Inca nu ai aflat ? Posteaza repede sau trm PM lu Kenpachi poate il iei si tu ..LE : dabest eva te rog frumos sa scot una dintre poze de la semntaura ! Ca strica aspectul forumului ! In plus cred ca si la reguli este scis ca numai o poza ai voie..nush sigur..Shoot your self ... la ce ai nevoie de program ? Quote
VoRTeX Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 CODEX : Stua bine cu vederea, am vazut textul de mai jos cu shoot-yourself si nu am nevoie de program. Nu mi-a placut modul in care te-ai purtat cu mine, felul in care mi-ai raspuns.dabesteva: Tot respectul pentru tine. Quote
dabesteva Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Chiar KW3RLN A ZIS CA CEI CARE CER PRIN PRIVATE MESSAGE PROGRAMUL LA UNUL DIN STAFF ISI VOR LUA BAN PE RST. Quote
CODEX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Poi daca esti depstpt puteai citi aoo la rubrica unde e postat programul ca e o teapa si ca nimni nu il are ! S-a discutat de 100 de ori Programul il are doar STAFF-ul si nu se da de ce crezi ca astit tot iau ban ca cer porgramul ? Poi asa posta si el un link de download deja cred ca il avea toata lumea si tatrara daca se dadea asa ! .. Quote
VoRTeX Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Ok, am inteles, am vazut ca au pus ei link-uri, poze , etc, dar am inteles. Mersi mult. Scriau astia ca au castigat laptop-uri Quote
CODEX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Gandeste-te tu putin ... e un program care ar distruge conquiztadorul si s-ar chinui sa-l refaca si tot asa si nu ar mai juca nimeni ..sau toti ar juca cu coade ca si la CS .. Cine a facut programul logi ca nu o sa-l dea asa de-a lela macar niste bani ar scoate de pe el ! Din cate stiu amprenta are un program facut de el .. in fine.. Quote
VoRTeX Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Sariti toti pe amprenta sa va dea programu repede cat e cald Quote
CODEX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Nu cred ca o sa-l dea ..iti dai seama gandestete ca tu faci un program si apoi mai ales ca se gaseste fffff rara sau chiar cateva exemplare tu sa il dai de gratis ... Quote