uktea3 Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Cineva familiarizat cu ytmonster.net ? Ieri am început şi eu să-l utilizez şi nu sunt tocmai satisfacut.. Am facut in jur de 4000 de credite ieri ..am cumparat 5 comentarii la videoclipul-x( a mers ) , am cumparat 5 like-uri la videoclipul-x (am primit doar 4), am mai cumparat 5 (am primit 3), am mai cumparat 6 (am primit 4) (astea toate la videoclipul-x) . La videoclipul-y am cumparat 18 si am primit 15 . Nu zic ca e o mare pierdere asa dar ieri am pierdut 8 like-uri ,echivalent la 800 si ceva de credite parca. pentru 800 de credite trebuie sa stai 2 ore si un pic .. nu mi se pare corect.. daca ne gandim in 30 de zile pierd 240 like-uri ...18000 credite ... mai are cineva problema asta ? Pot sa recuperez like-urile pierdute ? Cu vizualizarile nu cred ca este problema.. astept deocamdata sa updateze youtube-ul statisticile .. Quote
albertynos Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Whats the point ? Adica, de ce ai umbla cu chestii fake ? Quote
uktea3 Posted July 22, 2016 Author Report Posted July 22, 2016 Să fim sinceri,câtă lume se uită la videoclipuri cu 3 vizualizări şi -1 like ? Treaba asta ar trebui să fie ca un boost ..Nu vreau să folosesc sistemul ăsta pentru un videoclip până fac 230 000 vizuazări . Vreau să-l folosesc pentru mai multe videoclipuri pana fac 1000 de vizualizari la fiecare si macar 50-60 like-uri. In momentul in care canalul va deveni cat de cat recunoscut (1000 subscriberi activi ,nu fake) nu voi mai folosi metoda asta evident, pentru ca nu-mi umple mie golul din stomac asta. 1 Quote