cristiano de fenicia Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ce ziceti .... avem voie sa ne si contrazicem? Nu soun ca va contrazic dar vreau lamuriri si sper sa nu primesc BAN va implor!..... :oops: :shock: :?: 8) Asa!M-am uitat si eu la Video cu Cq KiLLer si nu inteleg? De unde a stiut(cel care a facut progu :oops: :?: )... raspunsurile la intrebari ca sa faca ca progu sa rasp automat???As dori rasp please! NU E O CERERE!!! :roll: :oops: Quote
TorQue9 Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pai a folosit niste boti si a strans fiecare intrebare cu raspunsul corect pentru a crea o baza de date.Si apoi cand apare intrebarea el ia raspunsul din baza de date . Quote
cocosme Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 trebuie sa ai si cap....in toate chestiile astea,pt ca nu se apuca el sa adune toate intrebarile si apoi sa le bage in baza de date...ar fi fost pre penibil :shock: Quote
kw3rln Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 faci un bot care joaca toata ziua si aduna intrebarile si gata... baza de date sa arata ceva de genu: Intrebarea - raspund..Slick is teh master anyway Quote
amprenta Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 La ei 'boti' is aia din counter Eu am luat cu 600i/h si ceva . Ei zic ca au peste 100.000 in baza de date .* Aia care vand pe okazii programe de genu cred ca il vand cu adevarat , ca cica in plus va oferim si 2000 de intrebari . Cu 2000 primesti raspunsu la 5-10 % intrebari dintr-o partida :\ Programul e useless fara baza de date . Quote
TorQue9 Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 cocosme mai bine taceai. amprenta, la mine te refereai cu botii? Quote
amprenta Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Nu la tine .Da va zic , nu mai cautati astfel de programe ca nu o sa puteti castiga nici un premiu ca va miros aia imediat . La inceput e ceva , cand arzi pe 2 -3 trei urat de tot si incep "da mai scoate ba coadele " sau cate o fatuca "da ce ai cu mine , of da ce le mai nimeresti " , si atat te-ai plictisit > Oricum topicu asta nu mai traieste mult presimt * Kenpachi bun ce mi-ai recomandat Quote
puskin Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ce ziceti .... avem voie sa ne si contrazicem? Nu soun ca va contrazic dar vreau lamuriri si sper sa nu primesc BAN va implor!..... :oops: :shock: :?: 8) Asa!M-am uitat si eu la Video cu Cq KiLLer si nu inteleg? De unde a stiut(cel care a facut progu :oops: :?: )... raspunsurile la intrebari ca sa faca ca progu sa rasp automat???As dori rasp please! NU E O CERERE!!! :roll: :oops:Nu copiati sau executati fiserul pt. Conquiztad0r CQKil 2.0 sau noul cqkiill 2008 etc...contine trojan, keylogger..etcAveti aici fisierul decompresat:http://rapidshare.com/files/112450641/unpacked.ExE.htmlDeschideti-l in HEX Workshop si veti vedea...:Aici aveti fisierul original postat pe forum:http://rapidshare.com/files/112450874/CQKill_v.2.0.exe.htmlFisierul decompresat si scanat pe virus total:Au mai bagat si Joke....:Nu neaparat fisierul are keylogger in el sau trojan s-ar putea programul de la RJL Software sa aiba ceva in el...:oricum am gasit in el functii specifice de trojan/keylog.:GetKeyboardState....DestroyWindow....s.a.m.d.RegisterClipboardFormatA....RegisterClassA....RedrawWindow....PtInRect....PostQuitMessage...PostMessageA....PeekMessageA....OpenClipboard...OffsetRect....OemToCharA....MessageBoxA...MessageBeep...MapWindowPoints...MapVirtualKeyA....LoadStringA...LoadKeyboardLayoutA...LoadIconA...LoadCursorA...LoadBitmapA...KillTimer...IsZoomed....IsWindowVisible...IsWindowEnabled...IsWindow....IsRectEmpty...IsIconic....IsDialogMessageA....IsChild...InvalidateRect....IntersectRect...InsertMenuItemA...InsertMenuA...InflateRect...GetWindowThreadProcessId....GetWindowTextA....GetWindowRect...GetWindowPlacement....GetWindowLongA....GetWindowDC...GetTopWindow....GetSystemMetrics....GetSystemMenu...GetSysColorBrush....GetSysColor...GetSubMenu....GetScrollRange....GetScrollPos....GetScrollInfo...GetPropA....GetParent...GetWindow...GetMenuStringA....GetMenuState....GetMenuItemInfoA....GetMenuItemID...GetMenuItemCount....GetMenu...GetLastActivePopup....GetKeyboardState....GetKeyboardLayoutList...GetKeyboardLayout...GetKeyState...GetKeyNameTextA...GetIconInfo...GetForegroundWindow...GetFocus....GetDlgItem....GetDesktopWindow....GetDCEx...GetDC...GetCursorPos....GetCursor...GetClipboardData....GetClientRect...GetClassNameA...GetClassInfoA...GetCapture....GetActiveWindow...FrameRect...FindWindowA...FillRect....EqualRect...EnumWindows...EnumThreadWindows...EndPaint....EnableWindow....EnableScrollBar...EnableMenuItem....EmptyClipboard....DrawTextA...DrawMenuBar...DrawIconEx....DrawIcon....DrawFrameControl....DrawEdge....DispatchMessa Quote
mateiuli Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 asta l-am luat si eu dar face la fel. Joke! nu stiu de unde las putea lua pe cel bun. Quote