demon_zone Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 am facut si eu un topic...ca sunt curios tare daca este posibil sa ai steam gratis:)...daca este vre-un program ce-ti da product key-ul sau ceva:).....Multumesc! Quote
keuken Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 a mai fost postat asa ceva nu am auzit sa fi putut fi hackuit.. si doar crakuit.. uitete unpic prin sectiunea tutoriale ar trebui sa gasesti ceva.. ca am vazut si am si incercat sal crakuiesc.. mie nu mi-a mers.. poate la alti da.. Quote
CODEX Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Sa hackuiesti nu cred ..eventual cum zice si keukn ..doar cracuit si este si tutorial pe aici !In materie de hacking adica sa iei un steam gratis trebuie sa manipulez persoana (tinta care desigur are steam ) sa iti dea sau sa-i furi parola si ID :Scam , mail spoofing , keyloger , etc.. Quote
Yaxley Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Sa hackuiesti nu cred ..eventual cum zice si keukn ..doar cracuit si este si tutorial pe aici !In materie de hacking adica sa iei un steam gratis trebuie sa manipulez persoana (tinta care desigur are steam ) sa iti dea sau sa-i furi parola si ID :Scam , mail spoofing , keyloger , etc..din alea 3 care le-ai enumerat cea mai buna e ingineria sociala .. chiar daca nu e enumerata. in unele cazuri de acest gen, merge perfect. stiu persoane care au pierdut steam doar prin ingineria sociala. desigur, niste cunostinte de xss in plus, nu stricaso .. lasa crackuitu' .. e mai usoara ingineria sociala .. Quote
demon_zone Posted May 7, 2008 Author Report Posted May 7, 2008 dah..cred ca ai dreptate...dar unde gasesc un omulet mai la easy...pentru mine ca sunt incepator:))) Quote