Jump to content
demon_zone

Este posibil sa hack-uiesti Steam?

Recommended Posts

Posted

a mai fost postat asa ceva nu am auzit sa fi putut fi hackuit.. si doar crakuit.. uitete unpic prin sectiunea tutoriale ar trebui sa gasesti ceva.. ca am vazut si am si incercat sal crakuiesc.. mie nu mi-a mers.. poate la alti da..

Posted

Sa hackuiesti nu cred ..eventual cum zice si keukn ..doar cracuit si este si tutorial pe aici !

In materie de hacking adica sa iei un steam gratis trebuie sa manipulez persoana (tinta care desigur are steam ) sa iti dea sau sa-i furi parola si ID :

Scam , mail spoofing , keyloger , etc..

Posted
Sa hackuiesti nu cred ..eventual cum zice si keukn ..doar cracuit si este si tutorial pe aici !

In materie de hacking adica sa iei un steam gratis trebuie sa manipulez persoana (tinta care desigur are steam ) sa iti dea sau sa-i furi parola si ID :

Scam , mail spoofing , keyloger , etc..

din alea 3 care le-ai enumerat cea mai buna e ingineria sociala .. chiar daca nu e enumerata. in unele cazuri de acest gen, merge perfect. stiu persoane care au pierdut steam doar prin ingineria sociala. desigur, niste cunostinte de xss in plus, nu strica

so .. lasa crackuitu' .. e mai usoara ingineria sociala ..