ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Aha si tu acum ce astepti mahsa vina unu si sa se oftice la ce ai zis tuh si sa-ti arate tie contrariul si sa-ti dea o metoda mai bunaCrezi ca merge sa-i spui lu unu ca nu are tupeu sa se arunce de la etaju 20 in cap si ala sa se arunce ?Daca tu crezi asta esti prea fraierLumea ti-a dat deja 2 metode foarte utileDoar pentru ca tu esti prea lenes sau prea necunoscator in domeniu asta nu inseamna ca toti cei de pe forum isi vor bate capul cu problema ta ca sa iti gaseasca tie o solutie in care sa faci tu bani pe net in 5 minuteAia care zici tu ca au 150 euri probabil ca i-au transferat de pe contul lor de paypal sau au fost mai destepti ca tine si au gasit o metoda eficienta Quote
LoadinG Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 bine panu mai vreau nicio metodasunteti la fel ca ceilaltihai inchideti topicu si paromanian security team :wink: Quote
______ Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 bine panu mai vreau nicio metodasunteti la fel ca ceilaltihai inchideti topicu si paromanian security team :wink: ai grija cum vorbesti copil de 12 ani Quote
andr3y Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 dupa ce ca are destule metode... nu ii trebuie 10.... ma ... daca iti spuneam o metoda mai grea.. cum zici tu cu euro aia dupa ce dai refresh... apoi ne injurai ca eeee ce req e asa greu eu nu stiu... INVATA! Quote
______ Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 dupa ce ca are destule metode... nu ii trebuie 10.... ma ... daca iti spuneam o metoda mai grea.. cum zici tu cu euro aia dupa ce dai refresh... apoi ne injurai ca eeee ce req e asa greu eu nu stiu... INVATA!ce ai mah esti nebun cum draq sa invete , nu stii k e mai bine sa astepti sa cada din cer ? :roll: Quote