Jump to content
LoadinG

Colectionarul

Recommended Posts

Posted

Aha si tu acum ce astepti mah

sa vina unu si sa se oftice la ce ai zis tuh si sa-ti arate tie contrariul si sa-ti dea o metoda mai buna

Crezi ca merge sa-i spui lu unu ca nu are tupeu sa se arunce de la etaju 20 in cap si ala sa se arunce ?

Daca tu crezi asta esti prea fraier

Lumea ti-a dat deja 2 metode foarte utile

Doar pentru ca tu esti prea lenes sau prea necunoscator in domeniu asta nu inseamna ca toti cei de pe forum isi vor bate capul cu problema ta ca sa iti gaseasca tie o solutie in care sa faci tu bani pe net in 5 minute

Aia care zici tu ca au 150 euri probabil ca i-au transferat de pe contul lor de paypal sau au fost mai destepti ca tine si au gasit o metoda eficienta

Posted

dupa ce ca are destule metode... nu ii trebuie 10....

ma ... daca iti spuneam o metoda mai grea.. cum zici tu cu euro aia dupa ce dai refresh... apoi ne injurai ca eeee ce req e asa greu eu nu stiu... INVATA!

Posted
dupa ce ca are destule metode... nu ii trebuie 10....

ma ... daca iti spuneam o metoda mai grea.. cum zici tu cu euro aia dupa ce dai refresh... apoi ne injurai ca eeee ce req e asa greu eu nu stiu... INVATA!

ce ai mah esti nebun :lol::lol::lol: cum draq sa invete , nu stii k e mai bine sa astepti sa cada din cer ? :roll: