DuTy^ Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 (edited) Salutare, e o conferinta de hacking, pe aici pe unde stau eu, la care poti intra decat rezolvand un CTF. Au trecut 3 zile de cand e online si decat baietii de la Follow the White Rabbit (FWHIBBIT), au reusit sa il scoata (2 dintre ei). Daca sunteti in Spania si il scoateti, misto, puteti sa veniti la conferinta. Ca sa nu ziceti ca il pun aici ca sa va pun la munca sa il scoateti si sa ma duc eu la conferinta, daca il scoateti nu spuneti raspunsul pana nu apare write-up -ul si il comparam. Daca vreti sa faceti 100€ ziceti-mi cum ati facut Linkul este asta: https://checkin.faqin.org/ <- this is the start. Eu am ajuns pana la the zone. Si acolo am ramas toti, daca va impolmoliti pana la the zone, spuneti-mi si va dau o mana de ajutor. Have fun! Edited February 24, 2017 by DuTy^ 1 Quote
DuTy^ Posted February 26, 2017 Author Report Posted February 26, 2017 Okei, in sfarsit l-am rezolvat suntem aproximmativ 4 persoane care l-au rezolvat, o sa fac un write-up, si dupa ce se termina il public 1 Quote