shinnok Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Poliþiºtii ºi procurorii DIICOT au reþinut azi zece tineri din Caraº-Severin, acuzaþi cã au fraudat în ultimul an site-ul eBay ºi au adus prejudicii de un milion de dolari.Noua anchetã a fost demaratã tot în urma unei plângeri a companiei eBay, prin care s-a anunþat cã din mai multe locuri din România au fost folosite în mod fraudulos conturi de acces pe site-ul de licitaþii.Oamenii legii au fãcut percheziþii în 28 de locuinþe.Potrivit denunþului, românii spãrgeau diverse conturi, licitau, primeau marfa practic gratuit, apoi o vindeau. Tinerii au fost reþinuþi, acuzatorii propunând instanþei sã acorde mandate de arestare preventivã.Acum o lunã, procurorii DIICOT l-au arestat pe celebrul hacker Vlad Duiculescu, care a adus companiei americane daune de peste douã milioane ºi jumãtate de dolari.--sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/804278/eBay-fraudat-din-nou-de-romani/NoComment. Quote
demon_zone Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Binee baaaHai Romania!!!Macar se pricep la ceva:))) Quote
Vhaerun Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Macar se pricep la ceva:)))Sa fie prinsi . Quote
Abyss^ Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 in ultimul timp cam multi romani au fost arestati pentru fraude pe internet cu prejudictii de milioane de dolari :? Quote
nullbyte Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Ii mananca-n cur... poate ne da eBay ban ca-mi bag pula in toti gainarii din Romania. Quote
puskin Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Ceva useri in lipsa pe forum in urma anchetei DIICOT...no problem ii asteptam sa iasa... Quote
tici Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Ii mananca-n cur... poate ne da eBay ban ca-mi bag pula in toti gainarii din Romania.cumperi tu de pe eBay? Quote
nullbyte Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Ii mananca-n cur... poate ne da eBay ban ca-mi bag pula in toti gainarii din Romania.cumperi tu de pe eBay?Da. Carti. Quote