piticut29 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Am facut un stik bootabil cu kali linux, dar vreau sa imi ramana memorate anumite setari si am creat partitia "persistence" care intradevar ce salvez in ea ramane memorat la reboot. Dar nu imi tine memorat restul adica desktopul si setarile pe care le fac in modul "live". Cum reusesc sa pun si aceste setari, vreau sa stiu daca l-am facut corect sa il pot utiliza de la orice calculator in modul "persistence"..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piticut29 Posted March 22, 2017 Author Report Share Posted March 22, 2017 am facut partitia persistence cu gparted , imi apare pe desktop si in ea am fisierul persistence.conf in care apare "/ union". am urmat toti pasii normal , singurul lucru pe care nu l-am respectat este ca in loc de reboot am oprit laptopul de la buton pentru ca la power of din kali ramanea blocat..... sa fie de aici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comrade250 Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Instaleaza-l in virtual box si nu o sa mai ai nicio problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piticut29 Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 ms mult de raspuns......am gasit si problema : stikul usb chiar daca e nou cumparat face probleme........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...