Fani Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Salutare mi`am facut un program c++ care sa`m genereze toate caracterele posibile de la un caracter pana la cate caractere vreau eu , am ajuns`i dau n=1 si a[1]=6 si el sa`m genereze ca`m 2.3 Gb de caractere , as vrea sa stiu daca se poate si exista ceva in c++ care m`ar ajuta sa` impart acel 2.3 Gb in mai multe fisiere , adica fiecare fisier sa aiba 500 mb , in cazul de fata sa`m faca 5 fisiere , respectiv 4 de 500 mb si unu de 3 sute mb , ms mult , astept raspuns Quote
TE4L Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Nu stiu la ce te ajuta, dar na.numara orice salvezi.folosesti functia astaunsigned long nr = 0;short files_nr = 0;fstream file;bool start = false;void write(string text){ if(!start) { string filename = "data"+ToString(files_nr++)+".txt"; file.open(filename.c_str(),ios::out); start = true; } else { if(nr >= 524288000) { start = false; nr = 0; file.close(); } else { file<<text.c_str(); nr+=strlen(text.c_str()); } }}iar functia ToString e cam asastring ToString(int numar){ //#include <sstream> stringstream out; out << numar; return out.str();}Testeaza si zi-mi daca iti merge. Quote