k7vlad Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Buna, mi-am luat si eu PSP de curand si am vrut sa pun niste DEMOuri de pe siteul oficial. Le iau le descarc si le pun pe card, dar pe PSP imi spune There are no games Stiti cum as putea face ca sa mearga? Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Sper sa te ajute cu ceva astahttp://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=474 Quote
k7vlad Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 Stiam de pagina asta, si in plus acolo nu prea scrie despre cum se pun jocurile. Dar oricum, ms Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Pai ce este atat de greu mah ?Ueu jocul lor de pe site si il salvezi undeva in partitia D sa zicemApoi conectezi PSP-ul la PC cu ajutorul cablului USB si cand se afce conexiunea dai copy la joc din calculator si dai paste in card in folderul cu jocuriNu e greu delocE ca si cum ai copia din calculator pe un stickDaca tot nu merge spune-mi exact pasii pe care ii faci si poate te pot ajuta Quote
k7vlad Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 Pai eu asta faceam, dar totusi sa zic pasii:1: descarc jocu2: il dezarhivez3: il pun pe card, si apoi cand intru la gem la stick memory imi spune There are no games.Asa fac.Cred ca ar fi mai bine sa vorbim totusi pe mess ID:k7vladO zi buna, Quote
Ndrey Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 asta pentru ca tu il pui direct pe card, nu in folderul pentru jocuri . 1 Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Problema rezolvataNu avea folderul GAME si daca nu baga jocul acolo normal ca nu il gaseaDar acum a rezolvato Quote
k7vlad Posted May 26, 2008 Author Report Posted May 26, 2008 Am mai intampinat o problema (deobicei asa se intampla) am auzit ca jocurile in format .ISO sau .CSO merg numai pe firmware 1.5 iar eu am 3.95. Stiti cumva vreo metoda de downgrade? Sau singura este sa il modez?O zi buna, Quote