Dizzy13 Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 (edited) Am codul acesta: $con=mysqli_connect("localhost", "admin", "admin123", "sanandrehax"); $res=mysqli_query($con, "SELECT * FROM users"); $row=mysqli_fetch_array($res); while($row = mysqli_fetch_array($res)){ echo "<tr>"; echo "<td>" . $row['userId'] . "</td>"; echo "<td>" . $row['userName'] . "</td>"; echo "<td>" . $row['userEmail'] . "</td>"; echo "<td>" . $row['userPass'] . "</td>"; echo "<td>" . $row['userkey'] . "</td>"; echo "</tr>"; } Si sa zicem ca in tabelul users, am urmatoarele randuri: 1 Ion ion@gmail.com parola123 1234567890 2 Vasile vasile@gmail.com qwerty123 1234123412 Are cineva idee de ce nu imi extrage primul rand din tabel(cel cu username-ul Ion), si incepe cu al doilea(Vasile)? Edited June 22, 2017 by Dizzy13 Quote
Active Members MrGrj Posted June 22, 2017 Active Members Report Posted June 22, 2017 (edited) Daca era sa cauti putin, vedeai ca `mysql_fetch_array` returneaza urmatoru' rand din rezultat. D-aia la tine Vasile e pe primu' loc. Sterge requ' randu' al treilea: $row=mysqli_fetch_array($res); Edited June 22, 2017 by MrGrj 1 Quote
Dizzy13 Posted June 22, 2017 Author Report Posted June 22, 2017 26 minutes ago, MrGrj said: Daca era sa cauti putin, vedeai ca `mysql_fetch_array` returneaza urmatoru' rand din rezultat. D-aia la tine Vasile e pe primu' loc. Sterge requ' randu' al treilea: $row=mysqli_fetch_array($res); Done, merge ca uns acum:)) Mersi mult, sunt mai nou in PHP, credeam ca prima oara trebuie sa declar $row, si abia dupa sa il folosesc. Quote