Anubis Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Am si eu o problema.. deci am instalat programul fake webcam.. si cred ca nu l-am dezinstalat corect .. deoarece imi da o eroare .. : Fake Webcam has encountred a problem and need to close. We are sorry for incovenienceorice as face imi da eroare.. inca ceva care are adresa unde intri chipurile pe mess de pe tel .. daca am deranjat cu postul puteti inchide topicul.. Mersi. Quote
______ Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 stie careva....?Bah frate e 8 dimineata nu vezi k aproape nu e nimeni pe forum ... ai facut si dublu post :roll: Quote
Anubis Posted May 27, 2008 Author Report Posted May 27, 2008 imi da eroare la fake webcam.. l-am dezistalat de peste tot si imi da aceeasi eroare.. nu stie nimeni ce ar trebui sa fac? Quote
MostWanteD Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 fa`ti operatie estetica..si dupa .. fa live webcam.. nu fake .. intelegi ? Quote
puskin Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 http://mobile.yahoo.com/messengerCat despre programul fake webcam, va trebui sal pui pe rapidshare si sa bagi link-ul aici, si pe urma o sa-ti zic de ce iti da eroarea aceea Quote
Anubis Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 tie o sa-ti mearga programul.. la mine nu merge.. e de la mine buba.. da-mi add la idul de mssenger : alin_ibitza Quote