VoRTeX Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Am postat aici la Off-Topic pentru ca nu tine de domeniul pe care e baza forumul. Am o problema la scoala, defapt nu e o problema. Azi la ora de info, am urcat sus la laborator. Am intrat intr-o clasa si erau 2 foi pe o banca si un pix. Am luat pixsul si am scris pe una "Hai Steaua" ca eu cam asa ma semnez, e o chestie no offence pentru dinamovisti, bine, ies din clasa, apoi mai intru cu un coleg care ia pixul si il pune in ghiozdan. Ies de tot si intra un coleg de-al meu, si scrie pe o foaie cu pixu` lui "Aia in cur" daca ma intelegeti, da a scris pe romaneste, si apoi a dat vina pe mine ca m-a vazut ca am intrat in clasa. Am un prof de psiho mai batran el, da stiti cum is batranii... comenteaza si daca zice unu ca l-am lovit pe alalalt, asa e, nu mai e nevoie de alte pareri, opinii,etc. Acum revenim la subiect, maine am ora cu el, bineinteles ca ala m-a amenintat ca "ha" sa vezi cu profu` de psiho, eu sunt relaxat stiind ca nu am scris eu, dar totusi ca masura, va intreb, va cer un sfat : ce pot sa-i spun ca sa ii dovedesc ca nu am scris eu. Colegu i-a dat numa foaia cu prostia si cea pe care am scris"Hai Steaua: a aruncat-o. Multumesc. Quote
CODEX Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Pai nu te duce la ora !Doh apoi nu are ce sa iti faca pt asa ceva... Nu are dovezi ca tu ai scris ! Incearca sa ii explici ca tu ai intrat si ai iesit si dupa tine au mai intrat altii... Quote
ArgentinBoy Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Odata si odata tot te vei intalni cu elOricum ca sa ii dovedesti ca nu ai scris tu ii furi lu ala caietul ca banuiesc ca nu o sa ti-l dea de buna voie, si il iei si pe al tau si te duci la mos si ii spui sa compare scrisulAlta metoda mai eficienta ar fi ca la prima ora sa il bati pe ala dupa care il ameninti ca il bati si mai mutl dupa ore daca nu recunoasteIdea e sa-l bati si la inceput ca sa-ti stie de fricametoda asta functioneaza insa daca poti sa il batiSi daca e profesor de psihologie poti sa ii bagi si u niste vrajeli de genuDomn' profesor D-voastra sunteti profesor de psihologie si nu puteti sa va dati seama ca va minte in fata ?Daca nici asta nu merge inseamna ca faci u ceva gresit Quote
das392 Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 dute la ora sa clarifici problema daca nu te duci pici de vinovat(fuga de la locul faptei )daca esti mai Zmardoi' ca,colegu tau da'i bastarca la ochi sa recunoasca ca el.daca el e mai Zmardoi' vorbeste cu diriginta sa te inteleaga si explica'i problema.sau dute la profesor inainte sa intre la ore si spunei adevarul tau,daca vorbesti in particular cu el e mai intelegator,iti spun din experienta.sau daca nu ai curaj sa faci nici una din astea asculta sfatul lui Codex.oricum,daca e mai intelegator te iartaam patit si eu,dar ma inteles dirigintabafta sa ne anunti ce s-a intamplatEdit:am citit din nou postul tau si reiese ca el mai zmardoioricum eu sunt mai taran de feldaca stiam ca am dreptate,il casapeam bine de tot sa recunoasca si ce n'a mancatnu ma iau de ei fara motiv dar la faze d'astea iti sare dracii Quote
VoRTeX Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 Mersi tuturor pentru sfaturi.Off-Topic : El are 120 kg iar eu am 68 Quote
VoRTeX Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 Nu e vorba de asta, dar am o gramada de colegi tarani care fac de rusine liceul, niste agramati nici macar nu stiu sa citeasca un text si se baga in seama. Ms inca odata pentru sfaturi, daca mai propune cineva ceva, sa posteze. Quote
deluxe69 Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 lasa'te de scoala. daca nu iti bati tu joc de ea nu lasa sa'si bata ea joc de tine. Quote
VoRTeX Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Ce s-a intamplat: profesorul a venit cam beat la ora si nu si-a amintit nimica, dar nu cred ca i-a zis grasu` ... Oricum mersi pentru sfaturi Quote