jigsy18 Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Salut (Buna Ziua) Unii dintre voi creca ma cunosc eu sunt mary_coca de pe un site raposat de hacking am observat ca majoritatea hackerilor de acolo sunt prezenti aici si mai au si functii mari .Am scris mai sus ''Buna Ziua '' , deoarece eu ii respect pe cei mai mari ca mine (am varsta frageta de 15 ani) .Nu sunt prea cu ''fitze'' in cap cum sunt majoritatea de aici Nu suntem pe un forum matrimonial si cred ca e deajuns sa stiti macar atat despre mine Si inca odata :Salut lamerilor (pentru cine se simpte) si pentru veteranii ''sportului'' SALUT si BAFTA pentru ''smekeri'' Quote
jigsy18 Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 @alcol ce ai vrut sa spui cu asta Bun venit siCitat:(am varsta frageda de 15 ani) dupa conjunctia coordonatoare ''si'' trebuia sa vina un cuvant .Sincer sa fiu nu am inteles ce ai vrut sa spui dar nu conteazaPS: Multumesc ca m-ati primit cu ''caldura virtuala'' Quote
alcol Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Tu ai scris "am varsta frageta de 15 ani" si yo voiam sa zic ca e corect"am varsta frageda de 15 ani"... Quote