cryptorchid Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Am incercat sa fac o baza de date in Visual basic 6 da am intampinat niste probleme pe care nu le intelegDau compile la program ..completez toate campurile si imi apare eroarea asta:iar daca dau Debug imi arata:si nu stiu de ce..am verificat din nou..baza de date am facut-o bine ...nus tiu ce are? daca stit va rog sa ma ajutati!Profile e numele la controlul Data Quote
andrewboy Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 nu stiu exact despre ce este vorba dar acel AddNew nu are argumente? Quote
Z.treh Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Nu ai setat recordset.Activeaza ActiveX in computerul tau si ActiveX Objects Library 2.8(cred) in referinte.Foloseste codul asta:Cod in VB 6 pentru o conectie OLEDB la o data de baze in Microsoft folosind ActiveX ca referinta.Global cnndb As New ADODB.ConnectionPublic Sub Connection()Dim cnnString As StringcnnString = App.Path & "\dbname.mdb"With cnndb.CursorLocation = adUseClient.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" _& ";Data Source=" & cnnString & _";User Id=admin;Password=;".OpenEnd WithEnd Sub Quote
cryptorchid Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Global cnndb As New ADODB.Connection ? nu merge..e ceva "corupt"..un cuvand gresit pentru ca imi apare cu rosu in codeandrey ce argumenta sa aiba AddNew? )parca stiai Visual basic nu stii sa faci o baza de date? Quote
cryptorchid Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 mi-a iesit pana la urma..avea nebuneli Visual Basic-ul..trebuia sa dau add intai cand erau campurile goale si dupa aia sa scriu... Quote
Exeter Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 trebuie sa dai intai Update...iar apoi sa completezi campurile si sa dai Add Quote