______ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Momentan eu am doar laptop-uri si am folosit numai asa ceva Acum vreau sa imi cumpar o unitate centrala , dar nu stiu ce .ce imi recomandati in afara de a-mi spune ala pt k are 4Gb ram , ceva mai detaliat dak se poate ?multuesc Quote
______ Posted June 26, 2008 Author Report Posted June 26, 2008 cati bani esti dispus sa dai ?Imi cer scuze , am avut niste probleme ...Pai cam in jur de 3000 ? ... Quote
kaz3 Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 O alternativa ar fii asta , acuma depinde pentru ce vrei sa folosesti PC-u ... jocuri sau altceva ... dar oricand un PC e bine sa fie performant ..parerea meahttp://www.ultrapro.ro/produse/sisteme/sisteme-desktop/ultra-i6010/ Quote
x.laptop Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 salutcauta rampage 3 sau poate chiar 4 apoi pune un proc decent eu am ceva i7 x 980 parca, apoi ceva ram si video.... cam de cat ramane eu sper sa pot cumpara 590 gtx ul dar mai trebe ceva bani:) oricum daca ai bani nu mai ramane decat sa iti faci timp in alegerea componentelor dar recomand sa incepi de la placa de baza si sa fie ceva de la asus (in special rampage 3 sau 4)Bafta multa Quote