Jump to content
zbeng

baza de date politie

Recommended Posts

Descriere

Este o carte ce contine informatii despre locuitorii Bucurestiului. Se pare ca ultima actualizare a bazei de date a fost realizata in anul 2000; apar 34 copii nascuti la data de 31.12.1999. Aplicatia a fost testata doar pe Windows 2000/XP si ar putea exista probleme la rularea ei pe Windows 95/98/ME.

Utilizare

Completati cel putin unul din campurile "Nume", "Prenume", "CNP", "Strada" si apasati pe butonul "Cauta". Aplicatia afiseaza maxim 1000 inregistrari.

Precizari

? Folositi "?" (fara ghilimele) la cautare pentru a substitui un numar oarecare de litere/cifre. GRE?U va intoarce GRECU, GRECEANU, GHEABU, etc.

? CNP "Cod Numeric Personal" contine in prima cifra: sexul (impar=masculin, par=feminin) iar in urmatoarele 6 cifre anul, luna si ziua nasterii persoanei care detine acel CNP. Puteti cauta persoanele de sex feminin care s-au nascut in anul 1980 introducand "280?" (fara ghilimele) in campul CNP.

? Aplicatia Politie Bucuresti va indica varsta persoanei selectate in stanga-jos. Calculul se face prin diferenta dintre ceasul calculatorului si data nasterii indicata de CNP-ul persoanei. Pentru a indica bine varsta persoanei, asigurati-va ca aveti ceasul calculatorului corect setat.

? Programul este optimizat pentru orice tip de cautare. Daca doriti puteti cauta toate persoanele care se afla pe strada pe care locuiti (selectati doar strada).

? Puteti face ordonari din rezultatul cautarii apasand pe coloanele tabelului. Pentru sortari multiple/inverse tineti apasata tasta Shift in timp ce apasati pe capul tabelului.

ttp://www.dump.ro/download.php?id=Y2M3MTAzOTg5ZTM3NDQzYzVkMTFkOGE0NDlmNDQwYTM=&download=true

http://www.filebox.ro/download.php?key=1466641f629b61bcf11d177995be4eab

parola

multumesc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...