Gonzalez Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Comentati si criticati va rog!-Gonzalez Quote
kenny Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Tu ai dat culoare la buze sau le-ai copiat de undeva pentru ca arata un pic ciudat in dreapta. Quote
MostWanteD Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 nu`s master la photoshop... dar- trecerea de la rozu ala..sau mov... cu pielea..e prea brusca (la ochiu din stanga jos..e ok )- ochii arata ok-buzele par ne-naturale -lantu ala e in plus-si chestiile alea albe din ochi... nu`s simetrice-dragutz Quote
Gonzalez Posted July 30, 2008 Author Report Posted July 30, 2008 Tu ai dat culoare la buze sau le-ai copiat de undeva pentru ca arata un pic ciudat in dreapta.Eu am facut tot. In dreapta... m-am incurcat, nu stiu nici pana azi unde se termina buza:))MostWanteD: mersi pentru critica, voi mai lucra, m-am apucat de 1 sapt de photoshop lol-Gonzalez Quote
MostWanteD Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 prinzi bine lucreaza cu tutoriale pana prinzi miscarile ... Quote