black_death_c4t Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Bunnn tineti ciocu ala de cocalar prost si nu mai posta imagini de la privat , nu e foarte greu sa furi cookie-urile unui Vip si apoi sa te lauzi ca ai acces la privat.
best_bunnn Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Man uite u de ex fi cu comentari aiurea fara rost nu sa laudat nimeni voi o cautati cu noi nu noi cu voi nu dam doi bani pe priv vostru am avut doua conturi de modelator pe rst atunci nu neam mai dat mare si nam facut nimica noi nu suntem fuckeri cum sunteti voi sau hackeri sau experti in securitateBafta nare rost sa ma cert cu tine esti alt pupacios in cur care asteapta sa ia rank mare pe marele RST
black_death_c4t Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Man uite u de ex fi cu comentari aiurea fara rost nu sa laudat nimeni voi o cautati cu noi nu noi cu voi nu dam doi bani pe priv vostru am avut doua conturi de modelator pe rst atunci nu neam mai dat mare si nam facut nimica noi nu suntem fuckeri cum sunteti voi sau hackeri sau experti in securitateBafta nare rost sa ma cert cu tine esti alt pupacios in cur care asteapta sa ia rank mare pe marele RST modelator pe rst1)Esti ANALfabet.2) I don't give a fcuk de privatul de pe RST am pe altele. Totusi privatul lor ramane privat-ul lor