puskin Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 V-am dat si voua din painea mea....parole de acces..etcCe a-ti facut v-ati batut joc de hash-uri..asta pe chatin loc sa dezvoltati aplicatia voi ati profitat de ea...Bravo voua hacerilor de romania!Ex: gasesc un hash la pirareus il fac public pe chat si in 24 e neutralizat...pt ce pt o pizda proasta turnatoare, stiu cine este are grad pe forum....de asta nici nu intru in detaliiO sa ma ocup pe viitor de videochat ca vad ca trage mai mult la pushti obsedati.....si o sa am mai multe views pe forump.s : e baiat emo Quote
black_death_c4t Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Stai ma linistit , romanul e ratat din nastere, e doar un leecher , e prea prost sa contribuie sau considera ca nu ii aduce nimic in plus acest fapt.( Cu mici exceptii )Reconstituim crima si scoatem faptasulKw3rln = prea multa bautura = no love 4 emoTw8 = no love 4 emoOxYgen = ?Zbeng = ZbengElias = Nu prea activ = no love 4 emoAhead = ?Kenpachi = loves to ban me = no love 4 emoTaichou ( da ala cu anime-ul care nu ii stiu numele = ?Nemessis = no love 4 emoENCODED = nu l-am vazut de mult = ? Pastilatu' = idem = ?Virusz = ?Am omis pe cineva ? =D Deja e suspect de suspect cazul. Quote
puskin Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 Stai ma linistit , romanul e ratat din nastere, e doar un leecher , e prea prost sa contribuie sau considera ca nu ii aduce nimic in plus acest fapt.( Cu mici exceptii )pacat..... Quote