Krypton207 Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 As vrea sa stiu o metoda de decriptare a handshake ului...fara brute force, evil twin. Quote
EveningStar Posted December 2, 2022 Report Posted December 2, 2022 Salut Criptarea este un proces ireversibil, iar atacul bruteforce (pe care eu unul o vad ca singura solutie in cazul tau) nu face decat sa cripteze “parolele” si sa le compare cu cele criptate. Daca se nimeresc, aia e. Din cate stiu doar bruteforce si evil twin mai functioneza in prezent, solutii ca pixie dust nemaifiind de actualitate. Quote
DanYeL17 Posted March 1, 2023 Report Posted March 1, 2023 (edited) On 11/24/2022 at 5:49 PM, Krypton207 said: As vrea sa stiu o metoda de decriptare a handshake ului...fara brute force, evil twin. poti face brute force pe linode, teoretic pretul e destul de ok si la cata putere de calcul ai acolo ar trebui ca intr o ora, poate doua sa reusesti mai ales daca strangi cateva informatii legate de retea, poti incerca clasic intre 6-9 caratere, a-z + cifre Edited March 1, 2023 by DanYeL17 Quote