ActionBoy Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 http://www.youtube.com/user/maxcornelissepoate o sa fiu banat pe baza acestui topic , ma uitam zilele acestea pe iutub ... si am dat peste un videoclip la intamplare , dupa care am dat click pe profilul uploaderului si am gasit mai multe videoclipuri de "show-off-uri" ale lui ...parerile sunt impartite ... a voastra care e? Quote
black_death_c4t Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Parerea mea este ca nu stii ce este un hacker :? Mare buba , a penetrat sistemul , ce mare caca .Daca poti crea ceva poti sa si distrugi acel ceva. Quote
030893 Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Tipul ala e tare lam vazut cum lua curentul pe la cladiri folosind un iphone cum ridica poduri si etc Quote
ActionBoy Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 Parerea mea este ca nu stii ce este un hacker :? Mare buba , a penetrat sistemul , ce mare caca .Daca poti crea ceva poti sa si distrugi acel ceva.stiu sau nu stiu ce e acela un hacker treaba sta altfel : a facut atatea tipul asta ... ma gandesc ca unele faze sunt regizate , daca ti se pare asa usor , sa te vad si pe tine cu video de genul acesta(macar regizat) care sa atraga atentia pe iutub Quote
Zeus Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Max Cornelisse nu are nici o treaba cu Hack-ul in filmele prezentate....totul ii creat cu scopul de advertising la infosupport.nl; Quote
Ady04 Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 are sau n-are legatura cadeam pe jos de ras suuper!~! Quote
ActionBoy Posted August 24, 2008 Author Report Posted August 24, 2008 Max Cornelisse nu are nici o treaba cu Hack-ul in filmele prezentate....totul ii creat cu scopul de advertising la infosupport.nl;asta vroiam sa aud deci fake :roll: thx Quote
d3v1l Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Max Cornelisse nu are nici o treaba cu Hack-ul in filmele prezentate....totul ii creat cu scopul de advertising la infosupport.nl;asta vroiam sa aud deci fake :roll: thx fake ce? ce intelegi prin fake tu? btw,la mine in oras fac la fel baietzi cu panourile (electrice)publicitare. la fel in italia pa o autostrada am avut ocazia sa vad lucruri de genul. Quote