freshmeat Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Scoate poza din exe !!!!Download Link : http://freshmeat20.com/Crack_The_Picture.exeastept comentarii .... Quote
redking Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 adica eu ar trebui sa gasesc pass-u ca sa scoata poza?sau pur si simplu sa gasesc io imaginea ce ai bagat-o tu in exe si s-o salvez? Quote
yulyul2004 Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Iata poza:si parola este:************* Quote
freshmeat Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 (edited) adica eu ar trebui sa gasesc pass-u ca sa scoata poza?sau pur si simplu sa gasesc io imaginea ce ai bagat-o tu in exe si s-o salvez?Da pur si simplu sa scoti poza !...si parola este:*************In fine numarul de caractere al parolei afisate de tine nu coincide cu numarul de caractere al parolei originale dar nu parola ma interesa ci poza .Bravo!Ce programe ai folosit .?A zi si parola daca o stii ! Edited October 17, 2008 by freshmeat Quote
yulyul2004 Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Numarul de caractere l-am pus la nimereala. Nu am scris parola ca ma gandeam ca se mai chinue cineva si nu vroiam sa-i stric surpriza Parola este: a6!SOUND!128!FreshMeat (are 22 de caractere).Am folosit IDA Pro v5.2 si P32Dasm 2.3. 1 Quote
freshmeat Posted October 18, 2008 Author Report Posted October 18, 2008 (edited) Numarul de caractere l-am pus la nimereala. Nu am scris parola ca ma gandeam ca se mai chinue cineva si nu vroiam sa-i stric surpriza Parola este: a6!SOUND!128!FreshMeat (are 22 de caractere).Am folosit IDA Pro v5.2 si P32Dasm 2.3.Bravo ! Sunt impresionat !Si cum a fost usor sau greu ?? .. sa stiu daca mai am de lucrat ....O intrebare ai gasit parola encriptata in string-uri si ai decriptat-o sau ai decriptat resursa (A6-poza) ??? Edited October 18, 2008 by freshmeat Quote
yulyul2004 Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 a fost destul de simplu. in prima instanta am incercat sa deschid form-ul 2 indiferent daca parola era buna sau nu, dar evident nu se decripta corect poza.apoi am gasit functia care decripta string-ul din resurse si asa am aflat parola. Quote
freshmeat Posted October 22, 2008 Author Report Posted October 22, 2008 a fost destul de simplu. in prima instanta am incercat sa deschid form-ul 2 indiferent daca parola era buna sau nu, dar evident nu se decripta corect poza.apoi am gasit functia care decripta string-ul din resurse si asa am aflat parola.Trebuie sa gasesc o metoda mai buna ... voi reveni Quote