djradu Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 salutare , stie cineva reclama de la orange cu acel laptop care e 999 RON cu abonament la internet... daca stie cineva ce laptop este si detalii tehnice , presupun ca e un dell am vazut reclama cateva secunde si nu am fost foarte atent , multumesc Quote
HellGate Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Sunt satul de toate reclamele false si mincinoase pe care le vad la tv, in presa si pe strada.Chiar nerusinarea in incercarea de-a prinde noi utilizatori nu are limite? Iti dau de toate..minute nelimitate, acces nelimitat, telefoane gratuite, dar cand te apuci sa citesti intre randuri sau ce este scris cu litere mic iti dai seama ca totul e o minciuna.ce ma innervat cel mai tare a fost chestia cu internet nelimitat.... e culmea!!!Am fost la prima reclama placut surprins pana cand am accesat pagina de web de la orange...Era de asteptat...internet nelimitat dar cu "limit? de utilizare rezonabil?" dupa care trebuie sa scoti din buzunar bani daca ai depasit traficul... Quote
djradu Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 am gasit despre ce era vorba , are proc 1.2 single core si nu are wireless e copac.... http://altex.ro/promotions/catalog/pachet-asus-orange Quote
dblackshell Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 @HellGate"nelimitat" are Vodafone, desii dupa ce intreci 1GB lunar iti scade viteza... dar in retea 3G nu prea simti acest lucru; dupa ce intreci simti urmarile la streamingurile video, doar atat... Quote