vladymyr_ro Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) Imi place pe la voi am sa mai vin )) Paxnwo baiatule o sa ne cunostem cat de curand -- o sa iti ceri scuze personal ........ Edited November 1, 2008 by vladymyr_ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Salut lume ,Caut programatori , hackeri de tot felul , Spameri , in general cau cele mai bune perosane care vor sa castige bani din ceea ce face ma poate contacta pe Id yahoo- vladymyr_rostiu ca ele persoanele face , dar nu poate while hace .copii, stati linistiti, cine stie ce vrea astauitati aici o parte din conversatia cu el . e vai de capu' lui . ma astept sa posteze niste conversatii editate de el , va dau arhiva ce plm e trantit de foame saracu' Popica: te-am intrebat doar cum crezi tu ca te protejeziVladimir Armaghedon: love +Popica: sau de unde stii ca eu nu sunt un agent sub acoperireVladimir Armaghedon: te astept sa ma ridiciPopica: omfg . ideea e ca nu trebuie sa ai incredere in toata lumea . nu postezi pentru prima oara pe forum si vrei echipa 1337 ?=puscarie Vladimir Armaghedon: nu te chinui cu cacaturi de programeVladimir Armaghedon: facute de altiiPopica: si ce " programe " ai ?Vladimir Armaghedon: eu Vladimir Armaghedon: winumpVladimir Armaghedon: messengerPopica: ce limbaje stii ?Vladimir Armaghedon: romana Vladimir Armaghedon: in generalVladimir Armaghedon: dar nu prea binePopica: nu imi vine sa cred cu cine stau de vorba Vladimir Armaghedon: acum sa iti spun cam care este treaba mea in echipa asta Vladimir Armaghedon: eu sunt persoana cu relatii care scoate banii di ori ce colti din lume si din aproape oricePopica: si cum faci tu asta ?Popica: Popica: adica mnohVladimir Armaghedon: asta este problema meaPopica: pai si daca e problema ta atunci de ce mai cauti team Popica: ai zis team ca vrei sa scoti baniPopica: daca stii sa ii scoti , la ce mai ai nevoie de oameni ?Vladimir Armaghedon: da frate este problema mea cum scot baniiPopica: asa Popica: si de ce Popica: mai cauti teamPopica: atunci >Popica: sau ai tu un suflet larg si vrei sa imparti dolarii cu altii Vladimir Armaghedon: eu sunt ala de care foarte multi au nevoieVladimir Armaghedon: ala care scoate baniiPopica: ce os ai ?Vladimir Armaghedon: simti?Popica: omg Vladimir Armaghedon: ce sa am?Vladimir Armaghedon: Vladimir Armaghedon: u inca te chinui sa imi scanezi ip-ul si sa vezi vulnerabilitatile sistmului?Vladimir Armaghedon: Vladimir Armaghedon: frate me amuzi Popica: coae Vladimir Armaghedon: sa morPopica: os = operating systemVladimir Armaghedon: frate eu nu sunt programatorVladimir Armaghedon: asta cautVladimir Armaghedon: ce nu ai inteles?Vladimir Armaghedon: de asta am nevoiePopica: operating system = windows , linux , mac Vladimir Armaghedon: stiu ma ce vrei uVladimir Armaghedon: dar ce relevanta are?Popica: eu te-am intrebat ce os ai , ai crezut ca fac misto de tine , ti-am explicat ce inseamna si imi raspunzi ca nu esti programator , dar nu tre sa fii programator ca sa folosesti un sistem de operare , apoi imi raspunzi ca stiai , dar de ce pnm nu mi-ai raspuns de la inceput . ce relevanta are ? are Popica: ai site ?Vladimir Armaghedon: nu coaie Vladimir Armaghedon: ce nu intelegi Vladimir Armaghedon: eu nu sunt hackerVladimir Armaghedon: nu sunt programatotVladimir Armaghedon: nu sunt programatorVladimir Armaghedon: sun partea opusaPopica: te-am intrebat daca ai site , nu daca esti hacker . hackeri sunt cativa pe lumea asta , asa ca stai chillVladimir Armaghedon: sunt parte care face baniPopica: cam asta e opusulPopica: si ce faci tu cu banii aia ?Vladimir Armaghedon: cu ce?Popica: sau mai exact Popica: cum ii folosestiPopica: ii scoti pe card Popica: cashPopica: online?Vladimir Armaghedon: toate variante imi placPopica: furi de pe ping.eu , pui banii pe un card Popica: si dupaia ii scotiPopica: de la orice bancomat ?Vladimir Armaghedon: buna idee // lol omfgVladimir Armaghedon: da nuVladimir Armaghedon: dar nuPopica: sa stii ca e chiar bunaPopica: dar riscanta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djradu Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 undercover _|_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Imi place pe la voi am sa mai vin )) Paxnwo baiatule o sa ne cunostem cat de curand -- o sa iti ceri scuze personal ........e dur tipul . la cat de prapadit e , pana si copacii fac misto de el ... isi scutura frunzele in capul lui =/mutati la http://rstcenter.com/forum/cele-mai-penale-posturi.rst Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladymyr_ro Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 Bai baiatule ai neste vise foarte umede...eu sunt carder din cate ti-am spus si mai devreme cea ce tu nu intelegi ca eu am cautat perosne care sa faca anumite lucruri prin care sa poata castiga sume mari de bani , gerseala mea a fost din cate ai spus si tu ca am facut acest post , dar asta este....consider subiect inchis daca ai ceva de impartict cu mine contacteaza-ma sa nu mai faci afirmatii gresite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 vladymyr ai gresit site-ul. Aici nu se discuta despre carding si nu vom ajuta vreodata pe cineva in privinta asta. Subiect inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...