daffy_duck Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Sal nu am vrut sa postez acest post in alta parte , doream doar sa va felicit pentru posturile voastre in special ale administratorilor si a catorva mombrii din acest forum.....Sunteti o echipa exceptionala Tutorialele voastre unele dintre ele sunt de nota 10+ Acum incep sa invat anumite programari si se pare ca sunt de mare ajutor ,FELICITARI inaca o data si sper ca in viitorul apropiat sa postez si eu ceva care sa ajute pt alti incepatori Va doresc bafta !! Quote
paxnWo Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 aici am invatat si eu destule lucruri interesante . daca mai astepti o saptamana o sa public un repack cu 250+ tutoriale in html marca rst made be me . crede-ma , ai ce sa inveti de acolo . daca ai vreodata nevoie de ceva , click pe semnatura mea . ai nevoie de mirc Quote
daffy_duck Posted November 6, 2008 Author Report Posted November 6, 2008 Ms paxnWo u esti una din perosoanele la care facem referire , ms mult sper sa invat multe de la voi . Quote