post200 Posted Friday at 02:52 PM Report Posted Friday at 02:52 PM Primul meu instinct cand m-am gandit la un asemenea wordlist a fost sa verific seclists pe github la Passwords/Common-Credentials/Language-Specific ...Dar nu a aparut nimic pentru Romania Ma gandeam ca ar avea cineva acces la o asemenea lista. Quote
Noriega Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago On 4/25/2025 at 5:52 PM, post200 said: Primul meu instinct cand m-am gandit la un asemenea wordlist a fost sa verific seclists pe github la Passwords/Common-Credentials/Language-Specific ...Dar nu a aparut nimic pentru Romania Ma gandeam ca ar avea cineva acces la o asemenea lista. Pe langa parolele pe care le poti gasi in db-urile sparte care au ajuns pe net mai poti genera cu AI liste cu nume de femei si barbati specifice zonei geografice, sau sa extragi de pe siteuri care ofera idei de nume romanesti. Apoi generezi si combinatii de tipul: Alexandru1 alexandru1 Alexandru! alexandru! Din experienta mea cele mai des intalnite combinatii pentru Romania sunt cele care contin nume de persoane, nume de echipe de fotbal si injuraturi romanesti. Si desigur 123456, qwerty, parola, password etc. 1 Quote
bio.sh Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago In general sunt folosite cuvinte in engleza, ori numere, sau cum a zis si Noriega, iei un wordlist si bagi reguli de brute pe el. Quote