Noriega Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago (edited) Pentru cei care vor sa se joace cu deepfakes va pot recomanda doua aplicatii pe care le-am testat in ultimele luni. Aplicatiile necesita un pc performant si o placa video dintr-o gama decenta. La mine ruleaza pe NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5, dar urmeaza sa fac un upgrade in curand si sper sa se simta la performanta cand fac live face swap. Important: numarul de fps-uri scade drastic cand este folosita functia de live face swap. -------- Prima aplicatie este DeepFaceLive. Demo si tutorial pentru instalare aici: https://www.youtube.com/watch?v=w0Wkhz4G6OA Instalarea necesita ceva skilluri tehnice. Cred ca are si optiunea de a face deepfakes din surse video, dar am folosit aplicatia doar pentru live face swap. Are si cateva modele pre-trained cu chipuri de vedete. Ofera si posibilitatea de a folosi o singura poza pentru a aplica masca pe chipul vostru. Quote System requirements: any DirectX12 compatible graphics card (Recommended RTX 2070+ / Radeon RX 5700 XT+ ) Modern CPU with AVX instructions 4GB RAM, 32GB+ paging file Windows 10 Cea de-a doua aplicatie este Magicam. O consider superioara celei anterioare, dar daca nu ii place configuratia sistemului va returna un mesaj de eroare si nu va rula sub nici o forma pe acel pc. Functia VideoSwap functioneaza decent pentru o asemenea aplicatie, fiind necesara doar o poza care sa inlocuiasca chipul dintr-un video pe care il dati voi. Nu are sisteme de cenzura, dar daca aveti de gand sa folositi deepfake pentru pr0n cu persoane reale riscati sa intrati in belele legale foarte mari daca imaginile ajung publice. Deci stati cuminti si nu faceti asta. Magicam are si voice cloner, dar nu l-am testat. Instalarea Magicam este simpla - fara a necesita aptitudini tehnice - si se face printr-un installer clasic de Windows. Cum poti sa imbunatatesti calitatea video atunci cand folosesti un astfel de program pentru live face swap? Instalezi Reincubate Camo pe pc si pe telefon, conectezi telefonul la pc, apoi in oricare dintre cele doua aplicatii selectezi ca sursa "Camo". Asa vei putea folosi camera de selfie a telefonului pe post de webcam, in general asta ducand la o calitate superioara a feedului tau video. Nu uita ca in prealabil sa instalezi toate addonurile de compatibilitate ce insotesc "Camo". Numarul de fps-uri va fi scazut chiar si asa, dar claritatea imaginii va fi net superioara calitatii unui webcam. Edited 11 hours ago by Noriega Quote