ZeroC00l Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) Imi pare rau ca am pus asta la Mobile Phones... sper sa nu se supere Admin'u Mai demult existau unele metode de obtinere al apelurilor gratuite pe telefoanele publice ca de exemplu: pune-ai un DTMF (Dual-tone multi-frequency) dialer langa receptor si pute-ai sa obtii apel gratuit, sau apasa-i pe butonul pentru un trunk nou (linie de comunicatzi libera) si scri-ai un numar ca 0013 sau 202 repede in timp ce el nu mai avea ton si apoi cum venea tonul suna-i cu DTMF dialer... Am observat k multe dintre aceste exploturi NU mai sunt functionale. Telefonul are ton (prima data crezand ca va merge...) dar receptorul nu receptziona nimic cea ce inseamna k era inutil sa apelezi cu DTMF dialer, asa ca erau codurile astea 0013 si 202 cu care face-ai receptorul sa mearga apoi pute-ai apela. Daca mai stie cineva exploituri pentru telefoanele publice ar fi super sa le publice aici ! Edited January 7, 2009 by ZeroC00l Quote
a13x4nd7u Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Se muta de sus de la thread tools, move. Quote