1Quality Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 feedback ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 10/10, imi place logo-ul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 nush de ce ..dar nu prea imi place..un background mai deschis mai pe gri ar fi mai bunsi totusi de ce ai pus acolo o casa daca siteul e despre bijuteriiin rest frumos , stiu ca combinatia de galben-porotocaliu pe negru e cea mai buna in arta de a atrage atentia si a atrage clientiipentru bijuteri se potriveste...bv...hai ca fac si eu ceva ca deja ma plictisesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Xtreme > 1Quality. Cred ca il cunosti , ala geniu de refuza job de 800 $ pe luna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Quality Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 cpp luxury ofera servicii de consultanta pentru proiecte imobiliare de lux il stiu pe xtreme , lucrez cu el de mult timp . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 stokurile de unde le iei ? ceva situri de resurse si tutoriale webdesign ? sau forumuri din aste bune ( ca deja astea din romania deja sunt sautl toti is mari designeri si stiu sa faca semnaturi )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi1000 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...