RsTDesignStyle Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Va salut ! Traiesc si eu ca tot omul ... ma pricep la PhotoShop , Fireworks , DreamWeaver , Ceva PHP , modificari diferite aplicatii web Plus diferite lucruri , root scan (tot ce tine de asta) , scam-page la orice ...Stiu de acest site/forum de mai multa vreme , am mai avut usere vechi , dar o perioada am lipsit de pe net ... sper sa recuperez Am toata stima si respectul pentru cei care ma respecta (respect reciproc) , iar despre ceilalti ... nu am ce vorbi s-au nu merita sa vorbesc despre ei Cam atat , bafta tuturor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RsTDesignStyle Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 Pai am lipsit ceva vreme de pe net , iar despre banner ... cred ca vorbesti de bannerul din header ... nu ?Cand o sa am putin timp liber , promit ca o sa fac un banner dragutz , deocamdata nu am alte idei ... poate imi vin pe parcurs , in rest ... imi place foarte mult aspectul siteului , forumului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...