clownswil Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Am net d la clicknet modem speedtouch si de curand am furat un cont d speedtouch d 6mb cum imi maresc viteza k eu am 2mb:|..help plsz Quote
nos Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 cum l-ai furat taty ca si eu am de la clicknet Quote
clownswil Posted May 10, 2009 Author Report Posted May 10, 2009 Nu conteaza:))) sti cum sa fac?????????????????? Quote
just-for-funn Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Nu ai cum sa iti maresti viteza daca te loghezi cu contul ala de 6Mb... Quote
altul Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Software Release V100R002B020 RomaniaTelin principiu folosesti o conexiune PPPOE nu ai nevoie de modem poate doar de MAC.in datele de acces de la modem ai tot ce iti trebuie ca sa modifici banda contului fi mai atent si uita-te de 2 ori la toate setarile ai parolele de la serverele magistrala acolo...foloseste un program pe IE care sa-ti afiseze parolele de sub asterix...acceseaza serverele si modifica HBPM-ul alocat pentru rectificarea modemului in caz de nefunctionare., imediat si banda iti va creste.just-for-funn 2 conturi cu acelasi username si pass nu merg in acelasi timp...oricum este riscant in reteaua asta sa faci ceva,,,, Quote