reikoku Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 As vrea sa va intreb pe voi cum fac sa rulez un program din cmd, in orice director as fi, fara sa scriu tot path-ul.Mi-am facut mai demult nmap-ul sa-mi ruleze asa si nu mai stiu cum, e ceva cu editarea unei linii in Properties a programului.Mersi de timpul acordat, numai bine. Quote
reikoku Posted July 19, 2009 Author Report Posted July 19, 2009 ok...imi raspund singur la post, poate va intereseaza si pe voi, am gasit cum se procedeaza.exemplu: ai programul nbtscan.exe in "d:\download\tools\nbtscan"primul lucru care`l faci e te duci in acel director start-run-cmd apoi "cd d:\download\tools\nbtscan"apoi "SET PATH=%PATH%;d:\download\tools\nbtscan"in folderul nbtscan se gaseste fisierul nbtscan.exe, deci dai doar calea folderului nu si a executabilului. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic, numa` bine. Quote
CyberWolf08 Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Adding an “open command prompt here” option to the Windows context menu « Le Danois 3.0S-ar putea sa te intereseze Quote
reikoku Posted July 19, 2009 Author Report Posted July 19, 2009 da, misto chestia,mi-am setat si eu, mersi de info Quote