Jump to content
TBone

Rank ptr Team-uri!

Recommended Posts

Posted

Zic ca ar fi bine sa se poata da rank-uri ptr fiecare echipe... adik la mine, BLUEzET SI iMPURE

Good Mafia][eam fiecare cum vrea (daca este in vreun crew)

ce ziceti? ;)

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("T-Bone")</div>

Zic ca ar fi bine sa se poata da rank-uri ptr fiecare echipe... adik la mine, BLUEzET SI iMPURE

Good Mafia][eam  fiecare cum vrea (daca este in vreun crew)

ce ziceti?  ;)

Practic, cred ca forumul asta s-a facut ca in cele din urma sa iasa o singura echipa dar aleasa, dar buna.De ce spun asta?T-Bone, cum ar fi sa se faca 15 team`uri si sa ne razboim cu totii intre noi?=))).Ma rog, vom vedea cu timpul cred/sper.

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Death")</div>

<div class='quotetop'>QUOTE("T-Bone")

Good Mafia][eam  fiecare cum vrea (daca este in vreun crew)

ce ziceti?  ;)

Practic, cred ca forumul asta s-a facut ca in cele din urma sa iasa o singura echipa dar aleasa, dar buna.De ce spun asta?T-Bone, cum ar fi sa se faca 15 team`uri si sa ne razboim cu totii intre noi?=))).Ma rog, vom vedea cu timpul cred/sper.[/quote:fb7464a8e2]

he he he, pai da, e bine si sa ne razboim :P putina "adrenalina" nu strica :@

Posted

Nu prea inteleg.100 de membri intra aici ca au nevoie de ajutor.Il primesc de exemplu de la 1 Team.Apoi se pun toti 100 si se razboiesc cu un team cu tools primite de la cei care au facut forumul.Daca iti suna tie bine,=))), haideti sa facem 21098320138 team-uri, tot atatea forumuri, si sa incepem sa ne razboim=)))

Posted

he he he mi se pare mie sau te cam ia vantul? man nu am zis sa ne razboim pe forum si nici nu cred ca vor exista 21098320138 de team-uri, dar nu e mai frumos sa apara la rank la fiecare team-ul din care face parte? oricum sunt destule team-uri pe net, crezi ca nu vor aparea altele? sunt mai multe comunitati despre hack si securitate care asa se face, acum normal nu depinde de mine ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...