Icarius Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Toti cei care aveti avertizari postati aici, daca doriti sa scapati de ele..Postul vostru trebuie sa contina motivul pentru care ati fost avertizat (daca il stiti) :@ ATENTIE !!!Fara offtopic (mesajele vor fi sterse)NU va repetati...NU veti primi nici un raspuns, ci doar veti scapa de avertizare daca vreau sau nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyshmen Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 am primit avertizare pentru ca am cerut insistent membrilor sa sparga forumul connect..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extazy69 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Salut am primit avertisment pt ca am pus o semnatura mult prea mare la profilul meu din cauza ca nu am citit regulile,acuma le-am citit si regret greseala facuta.Rog daca se poate sa-mi fie retrasa avertizarea.Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedJoker Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 si eu vreau sa-mi fie scoasa avertizarea ca am ajutat la forum mai ales sectiunea securitate si am primit avertizare din cauza unui amarat de thanks...nu am citit noile reguli .. acuma le stiu pe de rost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONIxxx_Style Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 am postat la cereri fara sa am cel putin 10 posturidupa ce am citit regulile mi'am dat seama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaft Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Sal, sunt JoKeR, nu mai am acces cu JoKeR pe forum, vroiam sa stiu ce am facut rau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...