vladutzz 7iola Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Salutare,am un telefon LG KE970 si nu prea gasesc jocuri puteti sa ma ajutati?
Guest vini4p Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Salutare,am un telefon LG KE970 si nu prea gasesc jocuri puteti sa ma ajutati?Si eu o vreau pe ma-ta !
black_death_c4t Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 si eu o vreau pe mama tuturor retardatilor incompetenti care nu stiu sa caute pe mobile9 sau google
blueangelmnx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ce oameni ma...asa se poarta si cu mine..ei sunt prea haceri ca sa se uite la noi, invataceii...jocuri poti lua de pe getjar.com
ZeroCold Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ce oameni ma...asa se poarta si cu mine..ei sunt prea haceri ca sa se uite la noi, invataceii...jocuri poti lua de pe getjar.comEu zic ca au tot dreptul sa se poarte asa cu el.In primul rand are doar 1 post, iar in al doilea rand nu stie sa se adreseze "Vreau jocuri!!!" imi suna a porunca de copil rasfatat si lenes.ps: Vladut spune sincer ai dat inainte de a posta aici un search pe google???