djradu Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 dub step , deep house , deep minimal , tech minimal , techno , deep techno , Quote
Mentor Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Rock, Cradle Of Filth , lP.Evanescence ! restu ! craig david jason mraz basini deastea Quote
Bad Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 House :X manele la petreceri si....putin hip-hop Quote
Ady04 Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 house, rap,r&b, pe scurt orice in afara de manele(urasc)!!! Quote
paxnWo Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 black , power , speed , nu , trash , doom , death Quote
Kyonis Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ba cand va aud cu combinatii periculoase dinastea de pop si rap sau house si hip-hop ~...Pun pariu ca toti astia care asculta rap pe-aici is fani 50Cent,Snoop Doggy Dogg sau cine stie ce alt funky dinasta...Cand asculti rap sau hip-hop tre' sa simti ceea ce asculti, si, in cele mai mult cazuri te apuci si de cantat pt ca ai ceva de spus, de militat impotriva cuiva...Oricum, sunt 100% impotriva rap-ului/hip-hop-ului comercial...Alde Lion4 Sau Tiger2 cum plm ii zicea aluia sau alti crocobaurieni disperati de cauza.Fratilor, cand ascultati un rap, ascultati mesaju' nu melodia si vedeti care e faza cu stilu' asta...De asemenea, Hip-Hop-u' e foarte complex si, pe langa mesaj, e compus din niste elemente.Unii spun ca sunt 4(DJ,MC,Graffiti,Breakdance) dar eu am strecurat inca un element: Beatbox...In fine, nu vreau sa fac teoria chibritului aici, da' mai usor cu fake-urile...Aaaaa,venind vorba de ce ascult, zic asa : 2Pac[RIP],CTC,Getto Daci,Gnom,Parazitii,Raku,Rappy,SMMOG,Wu-Tang,Zale si lista poate continua...Respect adevaratilor tovarasi si un mare deget mijlociu' pt fakeri si pt Politia Rom??n?...Peace out...PS: Ma dor degetele Nu mai trebuie nimic completat...uan handrad parsent agridHip-Hop , House - ma refer la muzica de calitate nu la ce avem noi in romania (exceptie facand parazitii) !Nu trai cu impresia ca doar parazitii fac hiphopu in romania...Si pentru restu copiilor care asculta hiphop doar ca sa invete injuraturi noisi un mare deget mijlociu' pt fakeriInca odata quote de la postu ala...a fost epic Cat despre ce ascult...Eminem, CTC, Veritasaga, Parazitii, Bitza, Deliric1 si lista poate continua Quote
demon_zone Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 corect,nu numai parazitii sunt vedetele hip-hop nr 1 din romania....si in plus,mai nou,am aflat ca parazitii sunt si ei nijte plagiator:)...damn, si erau pref mei din romania:( Quote
kw3rln Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 corect,nu numai parazitii sunt vedetele hip-hop nr 1 din romania....si in plus,mai nou,am aflat ca parazitii sunt si ei nijte plagiator:)...damn, si erau pref mei din romania:(ce plagiaza? mi se pare normal ca parazitii sau alte trupe de hip-hop sa ieie niste sampling-uri de la alte trupe ... doar nu li vedea pe ombladon la chitara? Quote