Icarius Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Am observat ca in ultimul timp apar o multime de topice aiurea la OFF TOPIC. Sper sa nu va suparati ca le inchid dar sincer acuma: CNP-ul vostru... si ala real .. lol penibil si penal in acelasi timp... ca si alte posturi..In fine...P.S.Vedeti pt cei cu avetizari vizitati sectiunea Anunturi a forumului... :@ Quote
Guest Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Chiar iti multumesc pt decizia luata mie imi miroasa a oameni interesati mai mult de "intalnirea" personala cu oameni de pe acest forum .. cum zicea bunicamea "Imi miroasa a carne de curcan....iar ai ars porcu?"....No comment Quote
0x90 Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 ROTFL hahahahaha ..... topicu ala era la caterinca si l-am pus pt ca mi se parea urmarea fireasca a altor topice gen "poza ta, cum te cheama, descrierea ta, hai sa ne intalnim, etc etc" care nu-si au rostu aici pt ca fiecare bagat in kestii dubioase tre sa-si pastreze anonimitatea, nu sa-si dea datele pe un forum si nici macar in privat. Deci topicu se vrea un semnal de alarma, daca ati inteles gresit atunci sorry pt voi si inteligenta voastra.... oricum am vazut ca o parte si-au dat seama ca e pus de fun :@ .... pt restu care l-au luat pe bune... no comment Quote
DarkWizzard Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Da deja m-am intrebat ce urmeaza. Ip-ul vostru adevarat ? Quote
Guest Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 0x90 tu fiind printre primii memri ai forumului in team si mult ite cunosc nu cred ca mam referit la tine logic ca la tine era de caterinca dar am vazut un user cu 4 posturi parca cerand poze, nume ani si bla bla poate ca intetiile sale sunt bune dar recunosc sunt paranoic si recomand incetarea acestor topicuri...ca deja am vazut o poza cu elias care este destul de activ in sectiunea "Club show off" o chestie pe care i-as recomandao sa deleteze poza.... Quote