cla1992 Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Ma uitam pe paginile astora de la Remote Exploit si am dat peste chestia asta:Remote-Exploit.org - Supplying offensive security products to the worldDin cate se vede,toate sistemele pe care le tot Descarca lumea (ma refer la Bt in general) trebuie configurate intr-un anumit mod si pentru un anumit scop.Problema cea mare e ca toate serviciile oferite de ei se pot face numai pe bani, 400,- Euro(Background + Bootscreen customizing) + 600,- Euro(Complete Replacement). Deja e o suma exagerata. Ma gandesc acum daca nu cumva e o amageala de-a lor sa atraga cat mai multe persoane sa le utilizeze Sistemele lor de Operare.Sau treaba e chiar pe bune, in legatura cu Hacking-ul pe Backtrack,dar ai nevoie de o configuratie din partea lor. Intrebarea mea este: cum pot configura sistemul, unde trebuie sa ma documentez, si daca toata "munca" este in final eficienta...?!Mul?am Fain! Edited November 3, 2009 by cla1992 Quote
neox Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ma uitam pe paginile astora de la Remote Exploit si am dat peste chestia asta:Remote-Exploit.org - Supplying offensive security products to the worldDin cate se vede,toate sistemele pe care le tot Descarca lumea (ma refer la Bt in general) trebuie configurate intr-un anumit mod si pentru un anumit scop.Problema cea mare e ca toate serviciile oferite de ei se pot face numai pe bani, 400,- Euro(Background + Bootscreen customizing) + 600,- Euro(Complete Replacement). Deja e o suma exagerata. Ma gandesc acum daca nu cumva e o amageala de-a lor sa atraga cat mai multe persoane sa le utilizeze Sistemele lor de Operare.Sau treaba e chiar pe bune, in legatura cu Hacking-ul pe Backtrack,dar ai nevoie de o configuratie din partea lor. Intrebarea mea este: cum pot configura sistemul, unde trebuie sa ma documentez, si daca toata "munca" este in final eficienta...?!Mul?am Fain!sa iti fac un video sau sa iti dau scris? Quote
cla1992 Posted November 5, 2009 Author Report Posted November 5, 2009 Cum consideri ca e cea mai buna modalitate, si mai eficienta.Multumesc! Quote
ActionBoy Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 eu am primit warning ca am postat dublu legat de problema asta , ar fi foarte bine venit un tutorial video ca sa ma simt mai bine Multumesc anticipat. Quote