Hexman Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 am scriptul TB3-ML&CN din jocul Travian. m-am tot invartit prin cod si am mofiicat ceva prin el cum ar fi costul cladirilor, il salvez apare o modificare in perspectiva dar cand intru sa ii fac upgrade ramane acceasi valoare.cum se aplica acest script pe joc?sursa codului: Source for "Travian3 Beyond - ML&CN" – Userscripts.org Quote
sado Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Este doar un script cu care faci jocul mai usor..Il activezi cu Greasemonkey...Degeaba il editezi caci el nu va modifica costul cladirilor....,poate doar iti va arata ca ai facut cladirea mai ieftina dar defapt datele sunt in servar deci nu le poti modifica.... Quote
Hexman Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 scriptul acesta practic creaza o fatada asupra contului dandu-i impresia unui cont plus, banuiesc ca se poate pacali jocul cu un script asupra resurselor Quote
edededi Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 nu , nu se poate pentru ca serverul face adica site-ul face ce crede el de cuvinta nu se ia dupa ce e pus aditional , de ex construieste o cladire si modifica din ceasul ala de la windows pune 2 minute inainte si o sa vezi ca in timerul de pe site o sa iti zica ca ai avansat cu 2 minute dar defapt e acelasi timp de construire Quote
Hexman Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 inseamna ca acest script este doar un calculatorsi ca sa patrunzi mai adanc, trebuie dat o "gaura" in server Quote
Hexman Posted January 23, 2010 Author Report Posted January 23, 2010 dar acest script cum poate pacali serverul ca sa poti aseja cladirile cum vrei?Source for "Travian Building Mover" – Userscripts.org Quote
remuszica Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Am si eu nevoi de un packet de scamuri....cine ma ajuta? steam hi5 yahoo gmail cele principale ! pllssss pm Quote
neost Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Am si eu nevoi de un packet de scamuri....cine ma ajuta? steam hi5 yahoo gmail cele principale ! pllssss pmCauti un ban nu? Quote