Flubber Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Ce am h4x0r17?Asta:Initial era asa:1) 2) Dar in final a ajuns asa:OK, poate unii zic "asta e nebun" dar, sincer poate asa pare mie unu mi-a placut sa-mi desfac mouse-ul sa vad ce e in el si sa-l repar, problema era la cablu se rupsese si nu facea contact bine, facea fite a trebuit sa-l tai si sa refac legaturile, ce de fire in cablul ala... wew, nu e mare scofala, dar am zis sa sharuiesc, you gotta love these kind of moments Galerie aici. (primele 2 poze sunt la final exprimand: "YAAAAAY, it's working!") Quote
prodil89 Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Asta nu e hacking e........esti electrician?sort of hacking ^^ Quote
wvw Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 @prodil89: normal c?-i hacking@Flubber: cool stuff Quote
demon_zone Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 ia vezi, l-ai facut fara fir?poate l-ai facut sa mearga si pe sticlamuhhaha, got to love this Quote
go_sword Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 uau..ai lipit un fir izolatie de tot cacatu..foloseste banda de izolat nu scoci de hartie Quote
Flubber Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 uau..ai lipit un fir izolatie de tot cacatu..foloseste banda de izolat nu scoci de hartienu ai priceput nici macar o boaba din ce am vrut sa zic "uau nu ai " merr.. no flame Quote