demon_zone Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Redeem se tine in fiecare noapte sau e o zi anume pe luna...sau cum se face?.. Quote
prodil89 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 naaaaah e o singura zi pe luna si atunci nu prea ai sanse ca sunt mii de useri Quote
demon_zone Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 de ce intrebca de revelion, cand am intrat pe site si am dat la redeem, erau o gramada de premii, dar nu aveam puncte pentru i-phone si acuma amsi cand ii ziua cand o sa fie redeem in februarie? Ca la noi e noaptea pe la 3, nu? Quote
prodil89 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Pai de acum nu se mai anunta ziua in care e redeem anunta pe home page doar in momentul in care e redeem......adica asta inseamna ca trebuie in fiecare zi sa stau pana la 3 noptea sa vad daca e redeem....hell no BTW: ThE IPHONE IZZZZ MINE DONT TOUCH IT ^^ Quote
demon_zone Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 fmm, api imi strang puncte si de revelion o sa-mi iau o plasma sau daca e un alienware pcsau... poate de majorat> Quote