Jump to content
go_sword

Interviu cu autorul noului SpyEye

Recommended Posts

Posted
  luckian121 said:
vreau sa cumpar si eu:D dami add luckian_tgz

Ma bag si eu daca nu l-ati luat inca, daca da, pot sa dau si eu din pret pt. o copie. Am vb. si cu autorul is in tratative si mi-a dat un build+cpanel, merita...

Posted

-Ce sa-nteleg ? Mai baieti, voi ati vazut prea multe filme

d-alea cu...Hai, terminati cu prostiile, da ? Apucati-va

de munca ! Apucati-va ma de munca...Daca stati degeaba

incepeti sa inventati idei.

Posted
  tdxev said:
-Ce sa-nteleg ? Mai baieti, voi ati vazut prea multe filme

d-alea cu...Hai, terminati cu prostiile, da ? Apucati-va

de munca ! Apucati-va ma de munca...Daca stati degeaba

incepeti sa inventati idei.

Daca tu asa crezi ca-s filme...nu stii nimic :P

Ideile pur si simplu vin, nu se inventeaza...

Posted

:)) ai inteles gresit, :D

ideea era urmatoare ("Milionari De Weekend"):

poate azi te plimbi intr-un bmw

poate maine te plimbi dintr-un colt in altul intr-o camera 5x4m la puscarie

Daca te ocupati cu asa ceva nu trebuie sa vii sa postezi pe un forum :) tine-o pentru tine ;)

Posted
  tdxev said:

Daca te ocupati cu asa ceva nu trebuie sa vii sa postezi pe un forum :) tine-o pentru tine ;)

De ce zici asta ?

Am vazut pe un forum ca cica ala care o facut Zeus ala, tot de vreo mie de $ cica l-a luat FBI-ul si i-a dat puscarie. E adevarat ???

Daca da, de ce sa fii inchis daca faci asa un program ? Doar sunt o droaie care codeaza programe asemanatoare si nu am auzit pe niciunu sa pateasca ceva...

Nu ai voie sa codeze programe de astea sau care-i faza ca nu inteleg ?

Posted

nu stiu daca l-au arestat sau nu, sincer ma intereseaza de 1000 de ori liniile de cod, modul cum a rezolvat problemele,in care a reusit sa pacaleasca, sa ocoleasca, decat persoana in sine.

Da poate ca sunt destui care folosesc programe asemanatoare dar care stau ascunsi "ca ii vaneaza fetele" :)) nu dau anunt pe net ca am un program de vanzare si in ce scopuri..

Odata ce il folosesti in scopuri criminale mi se pare normal sa nu fie legal.

:)) ba da poti sa faci un program ca ala dar doar ca "proof of concept"

Posted
  tdxev said:

N-a zis nimeni ca face asa ceva...doar ca toolul e interesant :)

L-am luat oricum fara bani, o fi tare pe Win coderul dar pe Linux lasa de dorit...l-am gaurit :)

Posted

pana la urma voi ce vreti sa faceti cu un astfel de program ?

se merita sa dai 1000 de euro sau 500 de euro pe un astfel de program ???

Acum concret, daca dai acesti bani, ce ai putea sa faci cu el ? Conturi de carti de credit nu poti sa iei cu el ca una doua infunzi puscaria...altceva ? conturi de yahoo/msn ? dar se merita atatia bani numai ca sa afli parola unui oarecare loozer de pe net ?

Voi ce parere aveti ? Eu sincer va zic ca ptr. a-mi cumpara asa ceva ar trebui sa strang bani ceva timp...

Posted
  Krisler12 said:
... Conturi de carti de credit nu poti sa iei cu el ca una doua infunzi puscaria...

wrong...

poti lua si...altele..:) nu numai cc

nu stiu daca ai citit pdf-ul..autorul spunea ca si-a planuit sa castige 50 milioane $.din ce crezi ca ar putea scoate atat ? din conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi ?

Posted
  go_sword said:
wrong...

poti lua si...altele..:) nu numai cc

nu stiu daca ai citit pdf-ul..autorul spunea ca si-a planuit sa castige 50 milioane $.din ce crezi ca ar putea scoate atat ? din conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi ?

1.Am citit pana la urma acel pdf. Ce altceav mai poti lua in afara de cc

conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi
si ca tot nu m-am lamurit ?

2.

si cc !

Ce altceva ? Cum si-a propus ala sa faca 50 milioane ???...A , DA ! Din vanzarea a cat mai multor copii ale acelui program unora care nu au ceva mai bun de facut cu banii... Nu e asa ?

Posted
  Krisler12 said:
1.Am citit pana la urma acel pdf. Ce altceav mai poti lua in afara de cc si ca tot nu m-am lamurit ?

2. si cc !

Ce altceva ? Cum si-a propus ala sa faca 50 milioane ???...A , DA ! Din vanzarea a cat mai multor copii ale acelui program unora care nu au ceva mai bun de facut cu banii... Nu e asa ?

1) mai poti lua de la conturi de admin la cine stie ce siteuri(de ex un shop,=>cc) sau ftp'uri smtp...root..sii cel mai important,pentru ca nu degeaba ii zice banking trojan,logine de banci.

2)nu prin vanzare.50.000.000 / 1000 = 50k ...crezi ca ii cumpara 50 de mii de persoane programu ? am zis mai sus ce poti lua,de acolo => $$$

sper ca te-am lamurit