go_sword Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Urmeaza sa cumpar... sa nu credeti ca mai e 500 wmz...l-a dublat mai jos aveti pdf-ulhttp://www.malwareint.com/docs/spyeye-analysis-ii-en.pdffoarte frumoasa functia anti-zeus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckian121 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 vreau sa cumpar si eu:D dami add luckian_tgz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temp Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 shit ... i'dd make that same shit ... maybe better for half the price ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 vreau sa cumpar si eu:D dami add luckian_tgze 1000 de wmz,deci cam 1000 si ceva de EURO...esti sigur ca vrei sa il cumperi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangsterLee Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 1000 € ..o luna de munca.de unde se poate cumpara??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 cumpara DOAR de la autor,la el costa 1000 pentru ca iti ofera saptamanal updateuri.nu iti recomand sa te bagi la altii,ar fi pacat de bani,chiar daca e mai ieftin cu vreo 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 shit ... I'dd make that same shit ... Maybe better for half the price ...qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkubus Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 vreau sa cumpar si eu:D dami add luckian_tgzMa bag si eu daca nu l-ati luat inca, daca da, pot sa dau si eu din pret pt. o copie. Am vb. si cu autorul is in tratative si mi-a dat un build+cpanel, merita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxev Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 -Ce sa-nteleg ? Mai baieti, voi ati vazut prea multe filmed-alea cu...Hai, terminati cu prostiile, da ? Apucati-vade munca ! Apucati-va ma de munca...Daca stati degeabaincepeti sa inventati idei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkubus Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 -Ce sa-nteleg ? Mai baieti, voi ati vazut prea multe filmed-alea cu...Hai, terminati cu prostiile, da ? Apucati-vade munca ! Apucati-va ma de munca...Daca stati degeabaincepeti sa inventati idei. Daca tu asa crezi ca-s filme...nu stii nimic Ideile pur si simplu vin, nu se inventeaza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxev Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ai inteles gresit, ideea era urmatoare ("Milionari De Weekend"): poate azi te plimbi intr-un bmw poate maine te plimbi dintr-un colt in altul intr-o camera 5x4m la puscarieDaca te ocupati cu asa ceva nu trebuie sa vii sa postezi pe un forum tine-o pentru tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ai inteles gresit, ideea era urmatoare ("Milionari De Weekend"): poate azi te plimbi intr-un bmw poate maine te plimbi dintr-un colt in altul intr-o camera 5x4m la puscarieDaca te ocupati cu asa ceva nu trebuie sa vii sa postezi pe un forum tine-o pentru tine De ce zici asta ? Am vazut pe un forum ca cica ala care o facut Zeus ala, tot de vreo mie de $ cica l-a luat FBI-ul si i-a dat puscarie. E adevarat ???Daca da, de ce sa fii inchis daca faci asa un program ? Doar sunt o droaie care codeaza programe asemanatoare si nu am auzit pe niciunu sa pateasca ceva... Nu ai voie sa codeze programe de astea sau care-i faza ca nu inteleg ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxev Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nu stiu daca l-au arestat sau nu, sincer ma intereseaza de 1000 de ori liniile de cod, modul cum a rezolvat problemele,in care a reusit sa pacaleasca, sa ocoleasca, decat persoana in sine.Da poate ca sunt destui care folosesc programe asemanatoare dar care stau ascunsi "ca ii vaneaza fetele" nu dau anunt pe net ca am un program de vanzare si in ce scopuri..Odata ce il folosesti in scopuri criminale mi se pare normal sa nu fie legal. ba da poti sa faci un program ca ala dar doar ca "proof of concept" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkubus Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 ai inteles gresit, ideea era urmatoare ("Milionari De Weekend"): poate azi te plimbi intr-un bmw poate maine te plimbi dintr-un colt in altul intr-o camera 5x4m la puscarieDaca te ocupati cu asa ceva nu trebuie sa vii sa postezi pe un forum tine-o pentru tine N-a zis nimeni ca face asa ceva...doar ca toolul e interesant L-am luat oricum fara bani, o fi tare pe Win coderul dar pe Linux lasa de dorit...l-am gaurit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 pana la urma voi ce vreti sa faceti cu un astfel de program ? se merita sa dai 1000 de euro sau 500 de euro pe un astfel de program ???Acum concret, daca dai acesti bani, ce ai putea sa faci cu el ? Conturi de carti de credit nu poti sa iei cu el ca una doua infunzi puscaria...altceva ? conturi de yahoo/msn ? dar se merita atatia bani numai ca sa afli parola unui oarecare loozer de pe net ?Voi ce parere aveti ? Eu sincer va zic ca ptr. a-mi cumpara asa ceva ar trebui sa strang bani ceva timp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 15, 2010 Author Report Share Posted March 15, 2010 ... Conturi de carti de credit nu poti sa iei cu el ca una doua infunzi puscaria...wrong...poti lua si...altele.. nu numai ccnu stiu daca ai citit pdf-ul..autorul spunea ca si-a planuit sa castige 50 milioane $.din ce crezi ca ar putea scoate atat ? din conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 wrong...poti lua si...altele.. nu numai ccnu stiu daca ai citit pdf-ul..autorul spunea ca si-a planuit sa castige 50 milioane $.din ce crezi ca ar putea scoate atat ? din conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi ?1.Am citit pana la urma acel pdf. Ce altceav mai poti lua in afara de cc conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi si ca tot nu m-am lamurit ?2.nu stiu daca ai citit pdf-ul..autorul spunea ca si-a planuit sa castige 50 milioane $.din ce crezi ca ar putea scoate atat ? din conturi yahoo sau drq stie ce alte rahaturi ? si cc !Ce altceva ? Cum si-a propus ala sa faca 50 milioane ???...A , DA ! Din vanzarea a cat mai multor copii ale acelui program unora care nu au ceva mai bun de facut cu banii... Nu e asa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 15, 2010 Author Report Share Posted March 15, 2010 1.Am citit pana la urma acel pdf. Ce altceav mai poti lua in afara de cc si ca tot nu m-am lamurit ?2. si cc !Ce altceva ? Cum si-a propus ala sa faca 50 milioane ???...A , DA ! Din vanzarea a cat mai multor copii ale acelui program unora care nu au ceva mai bun de facut cu banii... Nu e asa ?1) mai poti lua de la conturi de admin la cine stie ce siteuri(de ex un shop,=>cc) sau ftp'uri smtp...root..sii cel mai important,pentru ca nu degeaba ii zice banking trojan,logine de banci.2)nu prin vanzare.50.000.000 / 1000 = 50k ...crezi ca ii cumpara 50 de mii de persoane programu ? am zis mai sus ce poti lua,de acolo => $$$sper ca te-am lamurit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkubus Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 A vandut la 20 de persoane programul...50k lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...