opc0de Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 creez aproape orice tip de crimeware la comanda pentru platforma windows.preturi accesibile sau procent din ce se face.astept PM Quote
tataye Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Poti face un steall-er, cu tot cu form graber pt wk2 si cu raport pe ym16 si web (php-sql)?daca nu poti atunci am nevoie de:un client-server php+mysql care efectueaza conexiuni catre un client vb.net de pe un pcEu astea le fac cu ochii inchisi dureaza cam 7-10 zile scrierea programelor, numai ca nu am timp.Daca poti sa te descurci mai repede ai banii de la mine cash sau WMZ.Astept un reply la post cu pretul cerut pentru cele 2 cerinte, si daca poti rezolva in timp util. Quote
opc0de Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 Poti face un steall-er, cu tot cu form graber pt wk2 si cu raport pe ym16 si web (php-sql)?daca nu poti atunci am nevoie de:un client-server php+mysql care efectueaza conexiuni catre un client vb.net de pe un pcEu astea le fac cu ochii inchisi dureaza cam 7-10 zile scrierea programelor, numai ca nu am timp.Daca poti sa te descurci mai repede ai banii de la mine cash sau WMZ.Astept un reply la post cu pretul cerut pentru cele 2 cerinte, si daca poti rezolva in timp util..Net nu e exact domeniul meu sincer sa fiu nu il inghit.Cu prima parte pot sa te rezolv fara implementarea web care mi-se pare munca de pomana.Daca te intereseaza astept un PM cu idul tau. Quote