SympleBoy22 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Noul stil " paper " .Timp de lucru: 25 minute din care 5 pauza de o tigaraDificultate:La prima vedere este usor de conceput iar la a doua vedere iti dai seama ca exact asa estePersonal JournalTimp de lucru: 1h10min04sec( timp de salvare )Dificultate Acesta este putin mai complicat plecand de la acele "spine-uri" pana la imaginea de ansamblu.Am ales stilul acesta pentru ca m-am saturat de meniuri glossy,chesti tech etc ceea ce se regaseste intentionat sau neintentionat in majoritatea lucrarilor actuale.Nota de la 5-10?5 Din oficiu. Quote
CODEX Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 textu aiurea banneru la felidea e buna7 Quote
SympleBoy22 Posted March 13, 2010 Author Report Posted March 13, 2010 Te referi la primul sau la al doilea?Al doilea a vrut sa arate cat mai real nu puteam face ceva cu efecte Blending pentru ca ar fi aratat a "tech".Textul e aiurea pentru ca...vorba aia...daca o luam logic nu scriem intr-un jurnal drept,simetric etc... Quote
qbert Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Ar trebui sa mai arunci niste efecte in fonturile meniului primului layout(zici sunt facute in paint),iar liniile ce delimiteaza parchetul sunt aiurea.Cel de-al doilea layout mi se pare chiar reusit. Quote
SympleBoy22 Posted March 13, 2010 Author Report Posted March 13, 2010 Primul layout l-am facut la misto.La al doilea am lucrat mai mult. Quote