Jump to content
musca

shutdonw pc

Recommended Posts

Posted

Dati click dreapta si alegeti Shorcrut. In el veti scrie shutdonw -s -t 3600 "un mesaj neaparat" 3600=Sunt minutele pana se va stinge calculatorul Bafta :D

Posted

la prima citire mi s-a parut ca are adminul o zi proasta :)) dar apoi am vazut inovatiile "Shorcrut" si "3600=Sunt minutele pana se va stinge calculatorul" - daca ar fi vorba de atatea minute mai bine ai astepta sa pice curentul :)

shutdown -a :) oare asta se poate considera o gluma !!??!!

Posted
la prima citire mi s-a parut ca are adminul o zi proasta :)) dar apoi am vazut inovatiile "Shorcrut" si "3600=Sunt minutele pana se va stinge calculatorul" - daca ar fi vorba de atatea minute mai bine ai astepta sa pice curentul :)

shutdown -a :) oare asta se poate considera o gluma !!??!!

Musca orice prost stie asta :))))

jeptica tata nu te mai baga u in seama mare scula pe bascula =)) ca tu tot la fel esti ;)

Da 3600 minute da poti pune cate minute vrei :))

Da nu cred eu ca va este lene sa dati click la start sau sa apasati pe butonu de la unitate .

Unii spun ca e tare faza ca le stingi calculatoarele unora =)). Decat sati pierzi atata timp mai bine ii dai un virus trojan agent keylogger orice decat prostia asta :P