petrolino Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Le-am cumparat de pe eBay dar cum nenea ala nu a spus nimic daca merg sau nu pe Iphone, eu nu am ce face cu ele... nu stiu daca merg ca nu am pe ce sa le testez... am Iphone si nu le pot folosi...poate va sunt voua de folos in arhiva este si un manual in PDF spy.rar Quote
Emanuel2558 Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Ai incercat sa pui fisierele ( java ) in telefon si sa vezi de merge?!!!! Quote
petrolino Posted May 23, 2010 Author Report Posted May 23, 2010 Ai incercat sa pui fisierele ( java ) in telefon si sa vezi de merge?!!!!Nu . nu am incercat.Din moment ce Iphone nu comunica cu alte telefoane pe bluetooth ce rost are? Quote
dragosh1904 Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 BLOOVER2 merge BT_File_Manager -la felMobiluckS60.sis asta nu probabil e pt alta versiune de simbyanFTP_BT_108 perfectISeeYourFiles- imi da o eroare dar am impresia ca pe alte telfoane o sa mearga in special sony ericsonM_Bluespyv1.05 asta e un fel de ftp_bt dar in alta limbaMiyux-asta se misca putin cam greoi dar merge cat de cat mai ales la file explorerstmblues la asta ingheata aplicatia. nu pricep de ce probail pt ca e crackedps si cat ai dat pe astea?? Quote
petrolino Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 e bine ca macar voi le puteti folosi. nu am dat extrem de mult pentru ca nu eram nebun sa platesc cine stie ce sume pe ceva ce nu stiam daca imi merge sau nu ( cred ca vreo 20 $ pe toate) Quote
dragosh1904 Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 da dar faza era ca le agesti pe net gratuite:)aa si am incercat pe nokia n95 Quote